Rihanna har slagit ytterligare ett rekord. Hennes uppträdande under årets Super Bowl halvtidsshow är det mest tittade någonsin. Enligt en rapport gjord av Nielsen så var det nära 121,017 miljoner personer som såg showen den 12 februari. Det innebar även ett uppsving för intresset för matchen, vilket enligt Nielsen ökade med två miljoner tittare i år. Roc Nation delade den glädjande nyheten på Twitter under gårdagen.

En stor anledning till de höga antalet visningar är självklart på grund av att det var Rihannas första uppträdande på fem år. Under showen framförde hon, tillsammans med en armé av dansare, en hitkavalkad med låtar som ”Pour It Up”, ”Work”, ”Diamonds” och ”Bitch Better Have My Money”, för att nämna några. Hon avslöjade även att hon väntar sitt andra barn med sin pojkvän A$AP Rocky. 

Och på tal om andra Rihanna-nyheter så blev det nyligen annonserat att sångerskan ska göra rösten till Smurfette i den kommande “Smurfs The Movie” som får premiär 2025. Läs mer HÄR och se Rihannas halvtidsshow under årets Super Bowl nedan. 

Foto: NFL / Roc Nation