Bekräftat: Petter och Timbuktu medverkar i jubileumssäsong av “Så mycket bättre”


 

 

Till hösten blir det en special-säsong av TV4-programmet ”Så mycket bättre” som firar 10 år. Programmet får därför ett annorlunda upplägg där bland annat Petter och Miss Li är fasta artister i programserien tillsammans med Magnus Uggla. Till skillnad från tidigare år så kommer de övriga artisterna komma och gå. TV4 beskriver jubileumsupplägget:

 

“Antal dagar artisterna är på plats kommer variera och det kommer vara olika konstellationer av artister i de olika programmen. I premiärprogrammet kommer förutom Miss Li, Magnus Uggla och Petter även Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra Marklund och Orup att vara på plats för att tolka varandras låtar. Likt tidigare säsonger kommer artisterna tolka nya låtskatter under luncher och middagar men nytt för i år är att artisterna inte kommer ha varsin dag utan dagarna kommer vara uppbyggda på andra sätt.”

 

 

Förra året fyllde Petter 20 år som artist och det firades under hela 2018 med bla tre fullängdsalbum och sex singlar och fem utsålda spelningar på Mosebacke i Stockholm. Petter medverkade första gången i Så mycket bättres första säsong 2010.

 

 

Den kommande säsongen av “Så mycket bättre” kommer spelas in under sommaren 2019 och sändas i TV4 och TV4 Play under hösten 2019.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Varför tror ni jag ringer Magnus Uggla om det här? @samycketbattre

Ett inlägg delat av petteralexis (@petteralexis)Publicerat:
RedaktionenNULL