Bekräftat: Kanye West och Kim Kardashian ansöker om skilsmässa 

 

Nu står det klart att Kanye West och frun Kim Kardashian har ansökt om skilsmässa. Detta rapporterar flera amerikanska nyhetsmedier, bland annat CNN. En representant för Kim ska även ha bekräftat uppgifterna till ABC News, där det framgår att det är hon som ansökt om skilsmässan och att hon även ansökt om delad vårdnad om parets fyra barn.

 

Ryktena om en skilsmässa har pågått sedan i somras, när Kanye West ska ha haft en bipolär episod som bland annat resulterade i en rad obekväma tweets och anklagelser. Men enligt källor till PEOPLE Magazine tror han själv att presidentkampanjen var droppen som fick bägaren att rinna över. Under hans första valevent gav han bland annat ett märkligt och känslosamt tal där han avslöjade att han försökt övertyga Kim om att göra abort när hon var gravid med deras första dotter North West.

 

Kim ska ha blivit rasande över att han pratat offentligt om något så privat och det lär inte ha blivit bättre när han i senare tweets avslöjat att han försökt skilja sig från Kim sedan 2018 och att hennes familj försökt få honom inlagd på sjukhus. Han anklagade även sin svärmor Kris Jenner för att vara en “white supremacist”.

 

Enligt uppgifter ska de dock vara vänner och har kommit långt i processen med att dela upp fastigheter, tillgångar och ekonomi.

 

Kanye West och Kim Kardashian har varit ett par sedan 2012 och gifte sig två år senare. De har fyra barn tillsammans: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2.

 

 

 

 

Foto: Mario Testino

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL