6284dbc5b422e7360a0da4a2
Anis Don Demina och SAMI gör Sveriges officiella EM-låt 2021


Se videon till “Flaggan i topp” här!

 

 

UPDATE:

 

Tidigare i veckan presenterade Sveriges förbundskapten Janne Andersson den svenska truppen till sommarens mästerskap och passande nog får vi nu den officiella EM-låten. “Flaggan i topp” framförs av Anis Don Demina och SAMI och har skrivits tillsammans med Anderz Wrethov som också producerat låten.

 

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 21/4 2021

 

Ett fotbollsmästerskap har kanske aldrig varit så efterlängtat som nu och i vanlig ordning ska vi även få en officiell EM-låt. Idag står det klart att det är Anis Don Demina och SAMI som fått det ärofyllda uppdraget av Svenska Fotbollförbundet.

 

– Jag älskar det svenska landslaget i fotboll och det är såklart en otrolig ära att få stå bakom den officiella EM-låten tillsammans med SAMI. För oss har det varit viktigt att alla i Sverige, oavsett vem du är, ska känna stolthet över den svenska flaggan. “Flaggan i topp” är en riktig banger, det ska bli så sjukt kul att få dela den med hela Sverige och att få supporta svenska landslaget i EM 2021 oavsett om det blir från TV-soffan eller läktaren. Nu ska bucklan med hem!, säger Anis Don Demina om låten.

 

– Från första gången vi på SvFF hörde låten så kändes det helt rätt. Den ger precis den känsla som vi vet att många av våra supportrar känner kring landslaget: passion, stolthet och glädje. Att både Anis och SAMI verkligen brinner för fotbollen gör att det känns extra bra att det är just dom som gör låten, säger Helena Taube Rehnmark, marknad- och försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet.

 

Låten och musikvideon släpps i maj inför starten av fotbolls-EM den 11 juni.

 

 

Foto: Christoffer Schauz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL