5ebe5f2072aaf323604db793
André 3000: “Pink Matter” inte officiell OutKast-reunion


“Jag vill inte lura våra fans”.

 

 

André 3000 tar avstånd från alla slags återföreningsrykten om OutKast, och försöker sprida budskapet: remixen av Frank Oceans “Pink Matter”, där Big Boi lagt till en vers, är inte en officiell låt från OutKast. Samma sak, menar han, är det med kommande remixen på T.I.s “Sorry” där Big Boi också kommer att lägga en vers. André hävdar att bara för att de båda är med på låten, betyder det inte att de har suttit i studion och samarbetat. De var alltså där i form av soloartister, inte som OutKast. Frågan är om en “real, real” återförening någonsin kommer hända, med tanke på vad som verkar vara olösta, underliggande problem mellan de två.

 

 

André: “Det är viktigt för mig att vara tydlig med ursprunget till min medverkan på “Pink Matter” och “Sorry”.

 

Både Frank Ocean och Tip kom till mig som en solo-artist. Jag diskuterade den musikaliska riktningen med varje artist och färdigställde mina verser. Det var efter det som Big Bois namn kom upp.

 

Jag vill inte lura våra fans – jag var orolig att någon skulle tro att det här var ett OutKast-samarbete. Dessa låtar är inte OutKast-samarbeten. Jag diskuterade detta faktum med Big, Frank och T.I. och alla höll med. Det är därför jag blev överraskad när jag läste om dessa remixer.

 

Jag kan förstå att vem som helst kan lägga ut en inofficiell remix till vilken låt som helst, men jag har en obligation att vara ärlig mot fansen om vad det här verkligen är…och vad det inte är.”

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL