Ett samarbete med Leonardo DiCaprios miljöorganisation.

2 Chainz kommer att låna ut sina formidabla ad-libs och behagliga röst till en kommande Snapchat-serie med titeln “Planet Rewild”. Precis som det låter är “Planet Rewild” en naturserie, som skapats som en del av ett flerårigt samarbete mellan sociala medieplattformen och Re:wild; Leonardo DiCaprios miljöorganisation.

De två företagen, tillsammans med National Park Services och Santa Monica Mountains Fund, jobbar för att stötta “restoration efforts in areas devastated by California’s recent wildfires”. 2 Chainz, som själv är en miljökämpe, gör alltså berättarrösten i serien och i den första trailern kan vi höra honom prata vikten av bland annat träd och svampar.

“Trees are the natural air conditioning of our planet. Plus they have other benefits, too, you do know that”, säger Tity Boi i klippet.

“Planet Rewild” kommer att göras tillgänglig för alla som använder Snapchat med fokus på att lära ut hur man kan “protect the wild that’s left and restore the rest”. Det första avsnittet får premiär på torsdag den 28 april och en trailer går att se nedan.

Foto: Jonathan Mannion