Zacke är tillbaka med singeln “Ge dom allt” 

 

2016 släppte Luleå-rapparen Zacke det kritikerrosade albumet ”Fattigkussen”, som bland annat belönade honom med dubbla Grammisnomineringar för Årets album och Årets textförfattare. Men sedan dess har det varit tyst, fram tills nu. Idag är han tillbaka med nya singeln ”Ge dom allt”, där han ifrågasätter den förutfattade meningen att man får allt bara man ger allt.

 

– ”Det finns så många hjälte-låtar där ute som vill peppa lyssnaren till att ge allt, så jag tänkte varför inte skriva om nånting annat för omväxlings skull. Att man kommer lyckas bara för att man ger hundra procent är en fin tanke, men jag vet inte riktigt om det är sant”, säger Zacke.

 

– ”När jag tänker efter kan jag räkna upp otaliga exempel på hur saker har gått åt helvete trots, och kanske just på grund av, att jag och andra gett precis allt vi har. Sen är det inte alltför sällan som någon annan vill att man ska ge allt.
Ge allt – till dom det vill säga. Lurigt, brukar jag tänka då”, avslutar Zacke.

 

”Ge dom allt” är signerad producenten ”Mördar-Anders” aka Anders Rensfeldt från Movits!.

 

Lyssna nedan!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

GE DOM ALLT – UTE 20 MARS! ”Det finns så många hjälte-låtar där ute som vill peppa lyssnaren till att ge allt, så jag tänkte varför inte skriva om nånting annat för omväxlings skull. Att man kommer lyckas bara för att man ger hundra procent är en fin tanke, men jag vet inte riktigt om det är sant. När jag tänker efter kan jag räkna upp otaliga exempel på hur saker gått åt helvete trots, och kanske just på grund av, att jag och andra gett precis allt vi har. Sen är det inte alltför sällan som någon annan vill att man ska ge allt. Ge allt – till dom det vill säga. Lurigt, brukar jag tänka då” . . . Den här texten skickade jag till min PR-ansvariga för ett par veckor sen när jag blev ombedd att beskriva låten. Det är sjukt hur snabbt en text kan åldras i dessa tider. Jag hatar egentligen disclaimers men post-corona måste jag ändå lägga till det. Mycket av texten handlar om min baby-mama som jobbar som sjuksköterska. I nuläget vet jag att ingen sjuksköterska kommer säga att ”dom inte kan ge allt”. Men däremot, när det här är över, måste vi snacka ihop oss om hur vi egentligen ska ha det. PRE-SAVE i bio!

Ett inlägg delat av zackemusik (@zackemusik)

 

 

 

 

Foto: Johan Hannu

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL