UPDATE: Se releasedatum här!

UPDATE:

Vi visste att det var nära, men kanske inte så nära. Z.E avslöjade nyss releasedatumet för det nya albumet “Hellre död än fattig” via sociala medier. Albumet, som gästas av Dree Low, Adel, Rami och Jiggz, släpps skärtorsdagen den 1 april. Se inlägg nedan där rapparen även avslöjar ett bonusspår utöver de elva låtarna på plattan.

Ursprunglig artikel publicerad 8/3 2021

Så sent som i fredags eftermiddag avslöjade Dree Low releasedatumet för hans nya album “PRICELESS” som hintats under ett par månader. Efter att nyligen ha setts tillsammans på bild och kort efter släppt gemensamma låten “Ingen kommentar”, deras första samarbete sedan 2017, verkar Z.E och just Dree Low nu vara synkade för en vårdominans.

Sent samma kväll avslöjade nämligen Z.E också ett nytt album titulerat “Hellre död än fattig”. Enligt ett Instagram-inlägg som bjöd på både omslaget och låtlistan med gäster, är skivan “runt hörnet”. Det består av totalt elva spår med gäster som just Dree Low, Adel, Rami och Jiggz. Z.E är dessutom högaktuell med Netflix-serien “Snabba Cash”, som nyligen fick en första trailer och ett premiärdatum.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Z.E (@officialz.e)

Foto: Per Larsson
Omslag: @freshvisuals1