Under året som gått har Yasin bjudit på en rad internationella samarbeten. Kort efter att ha hållit det på hemmaplan i form av en EP tillsammans med Rinkeby-duon E4an gästades Yasin av tyska rapparen Endo på “Team 2 much”. Därefter släppte han egna EP-projektet “six v’s” där brittiska BackRoad Gee, wewantwraiths och Unknown T gästade. Norska Rambow hördes också på projektet, som producerades av norska ORIO. Allra senast kunde vi höra Yasin gästa tidigare nämnda BackRoad Gee på en “Euro Remix” av låten “Under Attack”.

I förra veckan publicerades också en intervju med nederländska magasinet Numéro, där Yasin öppnar upp om sitt kriminella förflutna och inspirationen från Zlatan.

Nu samarbetar han med en annan brittisk artist, nämligen hyllade Pa Salieu. Samarbetet avslöjades av den brittisk-gambianska rapparen redan 2020 i en intervju med P3 Din Gata, men först nu släpps alltså låten. Pa Salieu skulle i somras ha gjort sin första spelning på svensk mark på Way Out West i Göteborg, men giget ställdes in kort innan festivalens start. Som tur är får vi ändå samarbetet, redan nu på fredag.

Se inlägget av Yasin nedan, där det ser ut som att en musikvideo också kan vara på gång. I ett tidigare inlägg från en videoinspelning har rapparen nämligen exakt samma look som på bilden och klippet med Pa Salieu.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av YASIN (@twogunkid163)

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av YASIN (@twogunkid163)

Foto: @twogunkid163/Instagram

65ba07add7a32f7b0a037f23