En internationell högtid för gräsrökare måste självklart firas av Wiz Khalifa, konstigt vore det annars. Nu bjuder han sina fans på sitt klassiska mixtape “Taylor Allerdice” från 2012, då det landat på streamingtjänster.

Till skillnad från många andra mixtapes som släpps på streamintjänster i efterhand är “Taylor Allerdice” i precis samma skick som när det släpptes. Ofta finns problem med samplingar, men här får vi alltså alla 17 originalspår och därigenom låtar med bland andra Rick Ross, Juicy J, Smoke DZA och Chevy Woods.

Mixtapet kom exakt ett år efter det nyligen 10-årsjubilerande debutalbumet “Rolling Papers” och innehåller fan-favoriter som “My Favorite Song”m “Guilty Conscience” och “Blindfolds”. Det firade också 10-årsjubileum den 13 mars.

Tidigare har Wiz också återpublicerat mixtapes som “Kush & Orange Juice” och “Cabin Fever”, men han blickar inte bara bakåt. Tidigare i april släpptes albumet “Full Court Press” tillsammans med Smoke DZA och Girl Talk medan en gemensam turné med Logic annonserades häromdagen.

Lyssna på “Taylor Allerdice” nedan!

Foto: Atlantic Records

65ba07add7a32f7b0a037f23