Ward-DeForlorade-S
Ward aktuell med singeln/musikvideon “De förlorade” – se/lyssna här


 

 

För lite mer än ett år sedan inledde Ladron Recordings en dialog med Göteborgs-baserade artisten Ward. Ett samarbete inleddes och de har under årets gång ägnat sig åt singeln “De förlorade”, producerad av Heikki “The Key” Carlsson, en gammal räv inom reggae-genren som jobbat med många olika artister som Störda poeters sällskap, Leafnuts, Anayah Roots, m.fl.

 

 

På ett år har Ward tagit sig in på live-scenen med dansanta dancehall/reggae-singlar som “Oslagbar”, “Du vet” och ” Bara jag känner doften”, också de producerade av “The Key”. Hon har synts på flera festivaler som bl.a Öland Roots och Långsta Rastafestival, varit förband och delat scen med artister som Twang System, General Knas, Amsie Brown, Anton D, O-Hund, Soleil Camara, Silly Selection, Essa Cham och Kapten Röd.

 

 

Nya singeln “De förlorade” tar nu en annan riktning än de tidigare låtarna. Ward bor i Biskopsgården i Göteborg och har sett hur läget i stadsdelen förvärrats genom åren och hur övriga Göteborg fallit samman p.g.a det väpnade våldet. Med sin senaste singel och video vill hon väcka initiativ hos alla samhällsinvånare för en förändring.

 

Artwork av Paula Fröseth Olmedo/Bacaloa.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL