5ebe5f2072aaf323604db793
sindri-nojig-S
Videopremiär – Sindri med Jaqe “Nojig”


 

 

28-årige Malmö-artisten Sindri är ett välbekant namn på den skånska hiphopscenen sedan några år tillbaka. Redan 2009 debuterade han som del av Malmö-duon D.T och Sindri med mixtapet “T.A.P.” och har sedan dess släppt musik både solo och som grupp. En av deras mest uppmärksammade releaser sedan dess är 040-hymnen “For My City” där man samlade ett flertal Malmö-rappare till singel samt musikvideo.

 

För några år sedan drabbades Sindri av ett allvarligt hjärtfel vilket sedemera ledde till en lyckad operation följt av en rad nya insikter och tankar. Med hög ambition har Sindri sedan dess arbetat för att nå sina mål i musikbranschen, där han söker sudda ut gränserna mellan hiphop och r&b. Senast i höstas släppte Sindri nytt mixtape med rapkollegan DT men solomaterial har fortsatt att spelas in kontinuerligt och Sindri fick innan jul stor uppmärksamhet för sin tolkning av Aleks-singeln “STHLM” med egna “Malmö”.

 

 

För några veckor sedan släppte Sindri singeln “Nojig”, med gästinhopp av Arlöv-rapparen Jaqe, och idag premiärvisas musikvideon på Kingsizemagazine.se.

 

Se musikvideon – Sindri med Jaqe “Nojig”:

 

 

 

 

 

 

 

Lär känna Sindri närmare genom att även se denna Youtube-video där musikerkollegan DT agerar berättare:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL