Videopremiär: DJ Black Moose med Erik Lundin, Leslie Tay & Finess – “Titta på mig nu”


 

 

DJ Black Moose är tillbaka denna fredag med nya singeln ”Titta På Mig Nu” vilket blir den fjärde att släppas från hans kommande debutalbum ”Motgång & Framgång”, som ska släppas senare i år. Singeln följer upp de tidigare släppta låtarna ”20 Lax” med Michel Dida, Ozzy och Jelassi, ”Vad Du Vill” med Jireel och Lamix samt ”iPhone” tillsammans med Denz och Mwuana. Black Moose har tidigare berättat om sitt problemfyllda förflutna vilket han med musiken vänt till en ljusare framtid, något albumtiteln syftar till att belysa.

 

”När jag inte jobbar med musik så motiverar jag ungdomar, inte bara i Stockholm utan runt om i Sverige och föreläser. Vi jobbar med att ge stöd till ungdomar för att de inte ska hamna på fel bana som jag gjorde när jag var yngre. Jag hade två saker, fotboll och musiken. Vissa av dom här kidsen har inte det. Men tillsammans med mina kollegor kan vi erbjuda dom att jobba med musik, eller om de är talangfulla i basket eller fotboll hjälpa dom hitta ett lag. Istället för att stå och hänga i centrum och göra dumheter. De e de.”

 

 

 

DJ Black Moose kommenterar den nya singeln:

 

”För mig så handlar låten om framgång. Vi har tagit den långa vägen när det kommer till musik det har inte varit enkla vägar. En lång process som vi alla gått igenom. Och… titta på oss nu.”

 

 

 

Erik Lundin, Leslie Tay och Finess berättar vidare om sin medverkan på låten:

”Jag har också gjort en lång resa, även om jag alltid hållit mig i skolan och alltid försökt hålla mig i skinnet så har ändå fattigdom påverkat mig mycket. Som jag säger i början av versen: ”När livet går åt skogen börja beckna kantareller”. Det är så det är, gör det bästa av situationen spelar ingen roll vad det är för någonting. Människan brukar inte lägga sig ner och dö utan brukar oftast ställa sig upp på ett eller annat sätt. Man klarar av mer än vad man tror när man inte ger upp. Den som ställer sig upp efter varje gång man ramlar är den som vinner förr eller senare… Det är det de handlar om”.

 

 

”Titta på mig nu är väl en lavett i ansiktet på alla dom som sa att vi inte kunde lyckas med våra drömmar. Eller som har försökt sätta käppar i hjulet för oss. I låten hyllar vi oss själva för att vi har tagit oss hela den här vägen. Titta på oss nu.”Leslie Tay

 

”Låten är ett svar till alla de som tvivlade, men samtidigt en bekräftelse på att hard work pays of. Det jag mest vill säga med låten är att aldrig sluta drömma.”Finess

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL