Örebro-rapparen Thirdson är en del av duon Konsti som i fjol släppte debutsingeln “En dag”. Låten tog sig bland annat in på Kingsizelistan i Kingsize Magazine #4, men han har också en solokarriär som började i USA och som nu fokuserar på att bryta trender inom svensk hiphop. I december kom singeln “Cleopatra” som nu följs upp av “Receptet”, producerad av Aladdin Awad. I ett pressmeddelande säger Thirdson:

“Jag var på botten när jag skrev ‘Receptet’. Jag kände mig helt utmattad. Men jag kände samtidigt en sån styrka till att lyfta upp mig själv, eftersom mitt syfte för musiken är större än mig själv, mitt ego och mina behov. Det spelar ingen roll vad som kommer i min väg, det finns inget som kan stoppa mig förutom jag själv. Så jag ville dela med dom båda delarna av perspektiven. När man är nere och uppe. Mellanläget.. Där allting avgörs. Där vi verkligen får reda på vilka vi är… ‘Receptet’”, säger Thirdson och fortsätter:

“Vissa människor jagar pengar, andra jagar något större än sig själva. Huvudsaken är att vara sig själv och att stå för det. Det finns inga rätt eller fel men det finns ett facit för mänskligheten. Det finns sanningar ingen kan säga emot och det är att alla vill vara lyckliga. Alla vill må bra.”

Lyssna nedan!