5f2d30fa05d9010e180815f2
The Weeknds nya album “After Hours” är här – se exklusiv Live Listening Session i natt


Kommer till Sverige senare i år.

 

 

Efter att ha släppt första singeln redan i november och sedan följt upp med den konceptstarka kortfilmen till albumet “After Hours” är nu The Weeknds första fullängdare på fyra år här. “After Hours” löper över 14 spår med ett sedvanligt introspektivt tema utan gäster.

 

Det nya albumet kommer efter många års tålmodig väntan av fans och för de svenska supportarna kan vi även se fram emot att se den kanadensiska stjärnan i Sverige senare i år. Den 4:e november kommer Abel Tesfaye till Ericsson Globe där han får support av Sabrina Claudio och Black Atlass. Biljetterna släpptes tidigare i veckan och går att köpa via LiveNation.se!

 

 

I samband med lanseringen av The Weeknd’s nya album har Spotify teamat upp med Abel och XO/Republic för att ge fansen en personlig inblick till låtarna genom en exklusiv Live Listening Session och Q&A. Inatt, kl. 05.00 svensk tid, kommer the The Weeknd att spela hela sitt nya album för sina fans världen över och samtidigt dela sina personliga upplevelser bakom skapandet av varje låt, inspirationen till hans nya sound och varför han valt att inte göra några features på albumet.

 

Missa inte nattens Live Listening Session som går att se här.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL