SZA-Cube-Nya-Releaser-S
SZA, Ice Cube, Vic Mensa, Gunplay, Joey Fatts & BROCKHAMPTON aktuella med nya albumprojekt


Streama veckans skivsläpp här!

 

 

Efter tre års väntan på en uppföljare till hyllade “Z” är TDE-sångerskan SZA äntligen tillbaka med en ny fullängdare. Ständiga förseningar och produktions-problem har inneburit ett antal tillbakaskjutningar av SZA’s nya album “CTRL,” vilket gör dagens release ytterligare glädjande. Med Kendrick Lamar, Travis Scott och Isaiah Rashad vid sin sida levererar SZA sitt mest ambitiösa, och utan tvekan mest imponerande material hittills.

 

 

 

 

Dagen markerar även en ny-release av Ice Cube‘s klassiska “Death Certificate” ett album som samtidigt firar sitt 25-årsjubileum. Det uppdaterade albumet innehåller tre nya låtar i form av “Only One Me,” “Dominate The Weak” och “Good Cop, Bad Cop.” Om man mot all förmodan behövde en anledning att återvända till Cube’s mästerverk kommer den här som serverad på ett silverfat.

 

 

 

 

 

Sent under gårdagen överraskade dessutom Chicago-baserade Vic Mensa med nytt material genom releasen av EP:n “The Manuscript,” där han bland annat gästas av Pusha T och Mr. Hudson. Det 4-spåriga projektet rapporteras vara den första av totalt två delar, som är tänkt att leda fram till släppet av rapparens efterlängtade debutalbum, som han påstår vara färdigt på låten “Almost There.”

 

 

 

 

MMG-rapparen Gunplay är också aktuell med nya albumet “The Plug,” och fortsätter därmed sin hyperproduktivitet efter att redan släppt en minst sagt ambitiös mängd av nytt material under året. Med sin aktuella platta visar Gunplay på varför han erhåller sin plats som en av Florida’s mest respekterade rappare, och levererar här ett projekt med både bangers och gatu-rap. “The Plug” gästas av Tracey T och Mozzy.

 

 

 

 

I havet av nya releaser hittar vi även Joey Fatts och “I’ll Call You Tomorrow 2,” där han följare upp sitt mixtape från 2016. Fatts’ nya projekt består totalt av 10 spår, och innehåller gästinhopp från bland annat Curren$y, JMSN och Playboi Carti.

 

 

 

 

Slutligen når vi musik-kollektivet BROCKHAMPTON, som under dagen delade med sig av debutalbumet “Saturation.” Med Kevin Abstract i spetsen står det nya projektet för riktigt hårda bangers likt “HEAT” och “BUMP,” men levererar också lättillgänglig r&b/pop i form av “FAKE” och “TRIP.” Gruppen, som formades via hiphop-forumet KTT beskrivs lämpligen som en betydligt mycket mer lättsmält version av Odd Future, och hypas upp som en av årets mer intressanta.

 

 

 

 

 

//Ludvig LöfströmPublicerat:
RedaktionenNULL