Återvänder båda till svensk mark under 2022.

Det verkar som att ryktena om en romans mellan artisterna Kehlani och 070 Shake var sanna. För kemin som visas upp i den nysläppta musikvideon till “Melt” går knappast att fejka. Här får vi se sångerskan tillsammans med den också albumaktuella Jersey-rapparen i Sao Paulo, Brasilien.

“It’s about the feeling of laying up with someone, cuddling, or even being sexually intimate, and you want to fall in their skin”, har Kehlani tidigare sagt om låten.

“Melt” är förstås från sångerskans senaste album “Blue Water Road” som släppte nyligen och också innehåller gästspel av Justin Bieber, Blxst, Jessie Reyez, Syd och Thundercat. I samband med en Europaturné återvänder Kehlani också till Sverige i höst, då hon gör en spelning på Annexet i Stockholm den 18 november 2022. Biljetter köps via Luger.se. Samma gäller 070 Shake, som skulle spelat på Fållan i december månad som en del av hennes turné. Ett nytt konsertdatum för den turnén har ännu inte kommunicerats av Luger, men tidigare köpta biljetter gäller enligt deras hemsida.

070 Shake släpper sitt nya album “You Can’t Kill Me” nästa fredag, den 3 juni.

Se videon regisserad av paret själva nedan.

Foto: Pressbild