5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
stor-sein-s
STOR släpper musikvideon till “Vägen hem” med Seinabo Sey


 

En av det nya årets absolut första videoreleaser kommer från Stor som bjuder på en visuell skapelse till singeln “Vägen Hem” med Seinabo Sey. Musikvideon är regisserad av Natanael Ericsson på New Land som gjorde Ison & Filles “Jag är Jag”, inspelad i Stockholm med omnejd.  I videon ser vi bland andra Parham, Mapei, Oskar Linnros, ALX och Sammy Bennett. I ett pressmeddelande beskriver Stor bakgrunden till låten:

 

“Vägen hem har varit den svåraste låten för mig att skriva i min karriär hittills dels för pressen att leverera verser som höll nivån till den vackra refrängen som vi fick till med Seinabo. Men också för att förklara och få ut en av de starkaste  och mest oförklarliga känslorna jag haft. Jag kunde inte kompromissa, även om den känslan fick mig att må dåligt, så var låten viktigare än livet.”

 

Vidare beskriver han inspelningen av videon:

 

“När jag va liten brukade jag be min mamma låna videokameran på dagiset där hon jobbade så jag kunde göra filmer med mina vänner på helgerna, i gymnasiet pluggade jag media och filmade mina första videos. Sen när jag började jobba med musik professionellt har jag fått chansen att jobba med duktiga regissörer och produktionsbolag och ge musiken en extra dimension och budskap. Det var otroligt kul och lärorikt att göra Vägen hem-videon och det var även roligt att få skådespela lite tillsammans med Seinabo, tycker ändå vi gjorde ett bra jobb!”

 

 

Natanael Ericsson kommenterar videoskapelsen:

 

“När jag hörde låten första gången slogs jag direkt av djupet i låten. Melankolin, nostalgin och önskan om något. Jag ville fokusera på temat ‘olyckligt kär’ och byggde manuset kring det. Ibland är kärlek något som kan vara så självklart, men av omständigheter omöjlig.”

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL