5f2d30fa05d9010e180815f2
Stor gästas av Seinabo Sey på ny singel från kommande album – lyssna på “Vägen hem”


 

 

Efter sitt förra omtalade singelsläpp “Svartskallar” återvänder nu Stor – tillsammans med Seinabo Sey – och bjuder på den andra singeln från hans tredje, ännu obetitlade album som väntas släppas i början av nästa år. Stockholm-rapparen lämnade Universal och Redline i våras och verkar nu satsa stort på att ta nästa steg. Stor säger själv:

 

“Vägen hem har varit den svåraste låten för mig att skriva i min karriär hittills dels för pressen att leverera verser som höll nivån till den vackra refrängen som vi fick till med Seinabo. Men också för att förklara och få ut en av de starkaste och mest oförklarliga känslorna jag haft. Jag kunde inte kompromissa, även om den känslan fick mig att må dåligt, så var låten viktigare än livet.”

 

 

Att Stor är en av våra duktigaste textförfattare och rappare vet vi. Att han och Seinabo Sey är en lyckad kombination vet vi också. “Vägen hem” är en superfin kärlekslåt och det är helheten som gör den speciell. Seinabos refräng, Stors smidiga flow över den galanta produktionen som låter som en HD-variant av Whitney Houstons sound på 80-talet. “Den finaste låten genom svensk historia” kallade Linda Pira den när den släpptes. Det får nog tiden utvisa, men en av årets kan vi säga med säkerhet.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL