60361bd489c0ae51e83f60c2
Skuggan Av Svampen släpper nya albumprojektet “Stackars dig – The Ponda Baba Files”


 

 

“Stackars Dig – The Ponda Baba files” är ett album med pinfärska remixade tolkningar av Skuggan Av Svampens (Skivling, Skamlös och Floss Dworkin) 2013-album med samma titel. Själva anför gruppen den nya skivan med följande ord:

 

“Allt är skit. Tillvaron är ett enda sprattlande för att hålla huvudet över ytan i den gyttjepöl vi kallar livet. Elände staplas på elände till en ångesttårta med multipla lager av misär. Dock tar Skuggan av Svampen ansvar i kampen mot den psykiska ohälsan. ”Stackars dig” sa de redan 2013 i albumet med samma namn. Men eftersom ingen verkade bli det minsta gladare av det försöker de nu med ännu mer av samma medicin.”

 

 

“Stackars dig – The Ponda Baba Files” innehåller bland annat ”Dirty” med Östblockarn, posse-låten “Var e brudarna” samt Kapten Röd-producerade (aka Kap10 Productions) ”Vesuvion” med Jeepstarr. Hela skivan är producerad av Skuggan av Svampens långtida musikaliska kompanjoner, Malmö-baserade Ponda Baba och Doctor Evazan. Plattan släpps digitalt på On Axis Recordings och finns tillgängligt digitalt den 12:e april via Spotify, iTunes och andra plattformar.

 

 

Lyssna på albumet via Spotify

 iTunes

 

 

Se även senaste videon till “Måste Dra (Really Gotta go Remix)”:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL