5e81bb9b7f80ce30463cf002
SiR signar officiellt till Top Dawg Ent – se nysläppta musikvideon “W$ Boi”


 

 

I slutet av 2016 lät TDE-bossen Anthony “Top Dawg” Tiffith avslöja att etiketten under året stått bakom hela sex fullängdsprojekt. Förutom de kända releaserna av bl.a Kendrick Lamar så bjöd man även på två “hemliga” projekt. Lance Skiiwalker var en av dessa medan den den andra artisten ryktades vara Los Angeles-sångaren SiR, vars EP-release “HER” kom ut i oktober. Han har även gästat på flera olika TDE-projekt, bland annat Jay Rocks album “90050” samt Isaiah Rashad “The Suns Tirade”.

 

 

Inatt avslöjades slutligen SiR som det senaste tillskottet på Top Dawg Ent, i sällskap av Kendrick Lamar, ScHoolboyQ, Jay Rock, SZA med flera. I samband med tillkännagivandet släppte TDE även nya låten/videon “W$ Boi”. Se och lyssna nedan!

 

SiR beskriver bemötandet som “galet,” och förklarar vilken stor ära det är att kunna identifiera sig som en del av den kontemporära hiphop-scenens mest ikoniska skivbolag. Bolagets VD, Dave, insisterar att SiR är ett perfekt tillskott till TDE, och beskriver den nysignade artisten som en “begåvad författare och artist som alltid är villig att jobba hårt och tänja på de kreativa gränserna.” SiR bekräftar dessutom att han har spikat ett releasedatum för kommande projektet “Her Too” som släpps den 10:e februari.

 

 

 

 

Se musikvideon till SiR “W$ Boi”:

 

 

 

 

 

Lyssna även på “HER” som släpptes i oktober 2016:

 Publicerat:
RedaktionenNULL