Simon-Superti-Prodotto-S
Simon Superti släpper egenproducerade debutalbumet “PRODOTTO”


Läs utdrag från Nöjesguiden-intervju och se nya musikvideon “Hämta hos oss”.

 

 

I april släppte Simon Superti sin senaste singel “Måste vara vaken” och nyligen delade han med sig av omslaget och låtlistan för debutalbumet “PRODOTTO”. Skivan släpps nu i sin helhet och innehåller förutom senaste singeln och tidigare släppta “Aska” även fem nya låtar. Albumet är producerat av Superti själv, som som bekant även gör musik åt akter som Z.E, Biggie Juke och Adel, under producentnamnet Prodotto di Superti. Dessa lyser dock med sin frånvaro på skivan som endast gästas av Delgado och Don Toni.

 

Läs även utdrag från intervjun med Superti i Nöjesguiden #4 2018 och på www.ng.se, gjord av Kingsize musikredaktör Malkolm Landréus, nedan. I den pratar han bl.a. om västerortsvågen som han själv är en stor del av, samt det kommande albumet.

 

– För det första är det bra musik. Om vi tar Z.E-skivan till exempel, det är bra musik. Han har en röd tråd, bra texter och han försöker säga någonting. Men det är också fascinerande för folk. Det är som att gå och kolla en action-rulle på bio, du får leva det där livet utan att vara delaktig. Det finns inga faror med att sitta och lyssna på gangsterrap, men energin och viben är cool.

 

– Jag ser fram emot den, det är den första riktiga skivan jag släpper där jag producerat allt, så… Ring Grammis, haha! Det är väl dit jag vill komma, jag har gjort så mycket i mitt liv så jag vill bara leva som musiker i lugn och ro. Den här skivan är bara ett bevis på vad jag kan göra för mig själv.

 

 

Simon-Superti-Prodotto-S-2Redaktionen | Kingsizemagazine

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL