Simeon och ADAAM testar nytt på gemensamma singeln ”G-Step” 

 

Stekheta Märsta-rapparen ADAAM rider fortfarande på framgångarna med VC Barre-samarbetet “TOPP” samt “DANSA” tillsammans med Einár. Men han stannar inte där, utan teamar nu upp med sångaren Simeon för låten “G-Step”. Låten är skriven tillsammans med Pato Pooh och handlar om att göra samma misstag om och om igen.

 

– Kärlek kan vara en pain in the ass, även om du inte vill ha något med en människa att göra så är det alltid något som drar dig tillbaka. Det finns alltid någon du inte tvekar på att ge en andra chans även om du inte vill, säger Simeon.

 

Låtens sound är inspirerat av UK garage och 2 step. Simeon själv berättar:

 

– ”G-step” var en idé mina producenter Kayen och Wahib hade och kollade om jag ville hoppa på ett sound Sverige inte hört ännu. Som den spontana människan jag är hoppade jag på utan att tveka. Den behövde dock något spännande, något intressant och det var då idéen med ADAAM kom upp.

 

ADAAM kommenterar också samarbetet i ett pressmeddelande.

 

– Jag var i studion och jobbade med Kayen och Wahib när Simeon också var där. De spelade upp låten för mig, jag tyckte den var fet och frågade om jag fick öppna den, berättar han.

 

“G-Step” släpps idag och går att lyssna på nedan.

 

 

 

 

Foto: Victoria Zahmatkesh

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL