Sen.90 släpper egenproducerad debut-EP


 

 

Sen 90 arbetade för några år sedan tillsammans med Johan Vuitton (numera Loxell) och släppte låtar som ”Callcenter” med Öris, ”Leif GW Persson” med Ivory och ”Stanley Cup” med Gonza-Ra och Erk (Random Bastards). Det senaste projektet kom i januari 2017 i form av EP:n ”Gäng Gäng” som gästades av bland annat Organismen.

 

 

Efter ett antal singlar och videos under sensommaren är han nu aktuell med debut-EP:n “Ge en star space”. I ett pressutskick beskriver Sen 90 titeln:

 

”Namnet är dels en tvist på titeln av en bok av Jonas Gardell. Space har för mig flera olika betydelser som att behöva ha space till sig själv och till andra, att ta sin space man förtjänar, men också reflektera över distans mellan olika personer och tider. Och att skapa ett space ifall det inte fanns. För mig så är låtarna på olika sätt knutna till space och förhoppningsvis kan min musik ta med lyssnaren till ett eget space…”

 

 

Låtarna på EP:n är producerade av artisten själv och artworken är gjord av Victor Callmyr. Sen 90 säger vidare:

 

”Jag har jobbat med olika projekt under en längre tid men nu är det här den form av EP och budskap jag vill förmedla just nu. Jag har försökt välja ut rätt låtar som passar ihop med varandra, men som ändå har olika stilar och feels.”

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL