Sebastian Stakset och Einár samarbetar på låten “Mamma förlåt”


Se musikvideon här!

 

 

Idag släpper Sebastian Stakset och Einár sin gemensamma singel ”Mamma förlåt”, en låt där två generationers rappare med samma erfarenheter möts. Sebastian Stakset återgår här till att rappa medan Einár tar hand om refrängen. Stakset, som tidigare sagt att han jobbar på ett nytt album, säger i ett pressmeddelande:

 

”Jag har under de två senaste åren släppt musik där jag bearbetar min egen historia, drogmissbruk och mina möten med trasiga människor som har hamnat snett och som samhället glömmer bort att ta hand om. Jag känner Einár sedan tidigare, första gången jag träffade honom var han runt 10 år gammal och jag minns jag sa till min kompis att han är en av de mest talangfulla ungdomarna jag träffat i hela mitt liv. Jag vill på min nästa platta gå tillbaka till att rappa och letade efter nya samarbeten och frågade Einar om han ville vara med och göra en låt om försoning och sprida hopp och ljus till våra ungdomar. Jag är glad att han vill vara med, det här är en en låt för alla som bär på såren av att såra någon man tycker om.”

 

”Mamma förlåt” är skriven av Sebastian Stakset och Einár och är producerad av Matte Caliste. Se även musikvideon i regi av Jens Rosengren nedan.

 

 

 

 

 

 

Foto: Jens Rosengren

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL