Se musikvideo med "Jag är Zlatan"-skådisar och rapparens son här!

Efter ett hyllat program som värd i Sommar i P1 släpper Sebastian Stakset nu singel nummer två från det kommande albumet ”Medan vi faller”. Den nya singeln heter ”GUNS N ROSES” och gästas av sångaren Kristian Mecha.

Titeln kommer från en textrad i låten: ”Jag ser guns & roses men inga elgitarrer” där låtens titel blir en metafor för vapenvåldet, pistolerna som dödar och rosorna som sedan lämnas till offren. Sebastian ser låten som en politisk kommentar i debatten inför valet:

– Den beskriver en verklighet i Sverige 2022, det finns mycket smärta i gatans verklighet, men det finns även ett hopp om att få se en förändring.

Singeln släpps tillsammans med en musikvideo av Jens Rosengren och Sebastian själv. Musikvideon är en dramatisk berättelse om hur snabbt saker ändras på gatan och hur alla som väljer det livet blir offer på ett eller annat sätt.
Rollerna spelas av Sebastian Ljunblad (Goliath), Dominic Andersson Bajraktati och Granit Rushiti (som båda spelade Zlatan i filmen “Jag är Zlatan”), influencern Matilda Strömstedt samt Sebastians son Kingston.

Se videon och lyssna på låten nedan! Där går även Staksets sommarprat att lyssna på via Spotify.

Foto: Pressbild