kartellen-webb-karlek-S
Se ny musikvideo av Webb & Kartellen – “Kärlek Respekt Heder”


 

 

Daniel Webb, tidigare aktiv inom den undre världen, är för många känd som författare till boken “Livvakten: vägen till monarken”. Han är även musikproducent och i somras släppte han även en skiva med Dogge Doggelito. I en intervju med Expressen sade Daniel Webb tidigare i år i samband med releasen av Dogges skiva:

 

– Jag vill förmedla en gatans gospel, evangelium för människor som aldrig sett en söndagsskola. För unga människor i förorten som bara sett våld och mörker. Jag vet vad de går igenom och försöker tala deras språk.

 

 

Nu är Daniel Webb tillbaka med en singel där han samarbetar med Kartellen och Thåström. Låten sägs handla om en förbrödring Webb och Kartellen emellan efter tidigare ha varit inblandade i diverse kriminella uppgörelser. På tisdag 23:e december släpps singel/musikvideon “Kärlek, Respekt, Heder”. Kartellen skriver via Facebook:
 
Under 2014 bröts en decennier lång fejd. Sebbe Staxx och Choka sprang på Daniel Webb i en kyrka i Stockholm och en decennier lång strid förvandlades till vänskap.
Detta resulterade i att Kartellen tillsammans med Daniel Webb skrev en låt som vi nu stolt presenterar.

 

 

Lyssna på Webb & Kartellen – “Kärlek Respekt Heder”:

 

 

Se även musikvideon nedan:

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL