Se Guleed och Adam Aden rappa loss i nya “Vapormax”


 

 

Sent i fredags kom den nya singeln och musikvideon av Malmö-rapparna Guleed och Adam Aden som teasats sedan slutet av förra veckan bland folk på sociala medier. “Vapormax” är producerad av KINGSTXN och musikvideon gjord av ofbendz. Låten väntas dyka upp på streamingtjänster inom kort.

 

Guleed släppte för ett tag sedan tre-spåriga EP:n “Under tiden” i väntan på hans debutalbum där just Adam Aden gästar på låten “Långsiktigt”. Aden släppte i somras låten “Offside” och är även han i frontlinjen av kollektivet Malmö New Wave, en drös hungriga kreatörer från södra Sverige som av allt att döma kommer lägga i en växel under 2018.

 

 

De som är inbitna svenska hiphoplyssnare har redan koll på Ozzy, Guleed, Adam Aden och resten av Malmö New Wave. Och har man inte koll är det här en lysande representation av vad de står för och bidrar med till scenen. “Vapormax” är inte bara en löjligt fet låt utan manifesterar också den känsla av gemenskap och glädje för rap som ibland hamnar lite i skymundan. Jag kan se den här videon hur många gånger som helst.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL