5df24bf1aa4df00f45798272
rihanna_anti-cover-S
Rihanna avslöjar nytt album – se titel och skivomslag!


 

Rihanna avslöjade sent igårkväll med ett framträdande på ett Los Angeles-galleri med konstnären Roy Nachum att en ny skiva kommer släppas inom kort. På MAMA Gallery presenterades sju orginalmålningar som kommer användas som officiellt artwork för stjärnans kommande åttonde album “Anti”. Universal skriver i ett pressmeddelande:

“Bland målningarna återfanns omslaget som skildrar en ung flicka med en guldkrona som täcker hennes ögon, och en svart ballong hårt knuten till hennes handled. Baksidan av omslaget visar en oljemålning med samma unga flicka, fast sedd bakifrån. Båda målningarna bär en blindskrift med poesi av Chloe Mitchel som går mellan fram och baksidan av albumet. Inuti albumkonvolutet finns även med poesi i blindskrift av Roy Nachum. Det här är första gången ett album belagts med blindskrift.”

 

 

Releasedatum för skivan är ännu obekräftat.

 

 

 

#ANTi #antiR8

Ett foto publicerat av badgalriri (@badgalriri)

 

 

Rihanna – ANTI

Rihanna avslöjade inatt albumomslaget till sitt åttonde studioalbum #ANTI. Omslaget är gjort av konstnären Roy Nachum – Art & Design och det här är första gången ett album har blindskrift. Fotot på omslaget är från Rihannas första dag på dagis. <3

Posted by Universal Music Sweden on Thursday, October 8, 2015

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL