I början och mitten av 2010-talet firade Rick Ross och Meek Mill stora framgångar med olika albumprojekt och samarbeten. Efter Rozays hälsoproblem och Meek Mills fängelsevistelse har deras vägar inte korsats alltför många gånger, fram till förra hösten då de båda gjorde gemensamma livespelningar för att fira jubileum för “Dreams & Nightmares” samt “Self Made Vol.1”. I våras syntes Ross och Mill även i studion där en försmak på ett kommande samarbete spelades upp.

I slutet av september avslöjade Rick Ross och Meek Mill att de båda spelat in ett gemensamt albumprojekt, för Ebro Darden på Apple Music. Albumet har titeln “Too Good To Be True” och bekräftas nu släppas den 10 november 2023.

I samband med sitt “album announcement” i september gjorde duon en promorunda på radiostationer, bland annat hos Funk Flex där duon avslöjade att en gemensam konsert kommer till Barclays Center i Brooklyn i höst eller vinter. Se klippet nedan!

I samband med tillkännagivandet släpptes även den nya singeln och musikvideon “SHAQ & KOBE” som går att se och lyssna på nedan!

Foto: @meekmill / Instagram