60361bd489c0ae51e83f60c2
Reyn släpper tredje singeln “Mörkret faller”


“…en tidsfråga innan Reyn är namnet på allas läppar.”

 

 

Artisten Reyn gjorde snabbt ett starkt intryck med debutsingeln “Lowkey” i somras. Låten, som i dagsläget har över tre miljoner streams, följdes senare upp av “Cartier” och ett påbörjat samarbete med bolaget NBL Sound. Nu är det dags för tredje singeln “Mörkret faller”, där vi får höra en mörkare sida av Reyn som handlar om att våga följa sin dröm och hur viktigt det är att ens partner stöttar en i ens mål, visioner och drömmar.

 

“Jag skrev låten under mitt förra förhållande, efter ett bråk om hur jag hade börjat prioritera musiken mer. Om hur jag var i studion för ofta och alltid valde bort henne för att kunna göra det jag ville – vilket var att lyckas med musiken” säger Reyn.

 

Låten är producerad av Picasso on the beat och Pablo Paz.

 

 

På Reyns tredje utgåva visar han upp både nya och gamla sidor. I melodi har ”Mörkret faller” glimtar av både ”Lowkey” och ”Cartier” men samtidigt tweakar han fraseringarna precis lagom för att skapa en helt ny känsla. Här blir också hans egenskaper som låtskrivare tydliga. Med tanke på de attribut han redan besitter, och nu detta, påstår jag återigen att det bara är en tidsfråga innan Reyn är namnet på allas läppar. Känslan är att det kan bli redan i år.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL