60361bd489c0ae51e83f60c2
Reyn aktuell med nya singeln “GÅ”


 

 

Sedan Reyns framgångsrika och omtyckta debutsingel “Lowkey” har han fortsatt gå från klarhet till klarhet. Debuten följdes upp med “Cartier” och under 2019 har vi fått “Mörkret faller” och nu den fjärde singeln “GÅ”. Reyn säger om låten:

 

“‘GÅ’ kom till precis efter att jag skrev ‘Mörkret faller’. Jag hade kommit till en punkt där jag kände väldigt mycket. Detta ledde till att jag kände att jag behövde en uppföljare till ‘Mörkret faller’ som verkligen avslutar det kapitlet av mitt liv.”

 

Utöver att mer musik förhoppningsvis släpps under sommaren kommer Reyn även göra en rad spelningar runtom i Sverige. Se städer och datum nedan!

 

17 maj Biff Grill & Bar, Eskilstuna
25 maj Kulturnatten, Kristianstad
31 maj Brännbollsyran, Umeå
8 juni FIVE Nightclub, Gävle
19 juni Gutekällaren, Visby
6 juli Palladium, Västervik
27 juli Löga Beach Party, Västervik
2 augusti Storsjöyran, Östersund

 

 

Fjärde singeln i ordningen och jag har fortfarande inte blivit besviken på Reyn. På “Gå” fortsätter han i samma spår som på senaste “Mörkret faller” och skapar en harmonisk uppbrottsballad som är lika vacker som sorglig. Utöver en fortsatt briljant melodikänsla och röstkontroll, som kommer till sin fulla rätt i andra versen, bör man också stanna upp och ta in den känslomättade refrängen: “Varför ska jag stanna här om du lär mig gå?”. Här finns djup.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

Foto: Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL