Redline Recordings förbereder nya singlar av STOR, Dani M, Aki & Carlito


Den nygamla etiketten under Universal Music laddar för en intensiv novembermånad!

 

 

Ingen är så förknippad med svensk hiphop som bröderna Salazar. De två äldre bröderna Chepe och Salla var med och startade den svenska hiphop-scenen när de med sin grupp Latin Kings för evigt ändrade förutsättningarna för hiphop i Sverige i början av nittiotalet. Lillebror Masse har varit den kanske mest anlitade och respekterade hiphop-producenten i landet under det senaste decenniet och belönades så sent som i år med en Grammis för Årets Producent. Bröderna har närmast outtröttligt stöttat den inhemska scenen och i tio års tid har de lyft fram och producerat mängder av framgångsrika rappare från Fattaru till Labyrint till Stor och många, många fler.

 

 

I somras kom nyheten att Redline Records skrivit ett kontrakt med Universal Music för att skapa en underetikett på bolaget. Det första släppen på den nygamla etiketten är inte helt oväntat de efterlängtade officiella debutalbumen från rapparna STOR och Carlito.

 

 

Nu bekräftar Salla från The Salazar Brothers att de första singlarna på Redline/Universal släpps i november. Först ut är Carlitos singel “Krigarsjäl” med gästande Amsie Brown som släpps 2:a november samt Labyrint-singeln “Broder” med Dani M. Senare i november släpps även STOR-singeln “Rom & Kush”

 

Följande stod att läsa via  Facebook:

 

Redline/Universal släpper nya singlar/videos med Carlito Ayla , Stor Infante Azocar, Dani Dani M Monserratt och Labyrint Aki i November!
#RedlineNovember #RedNovember #RedlineRecordings

 

#REDNOVEMBER SINGEL/VIDEOSLÄPP

CARLITO 2:aNov

STOR 9:eNov

DANI M 16:eNov

AKI 23:e Nov

 

 

Gilla Redline Recordings på Facebook: https://www.facebook.com/#!/RedlineRecordings

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL