60361bd489c0ae51e83f60c2
REASON och J.I.D hintar om gemensamt projekt


“We Gonna Try to Do What Dot & Cole Haven’t Done.”

 

 

Det är vid det här laget väldokumenterat vad som försiggår i Atlanta, Georgia när J. Cole och hans Dreamville-team kokar ihop albumet “Revenge of the Dreamers III” med en lång rad prominenta rappare och producenter. En av de inbjudna är TDE-signade REASON, som i en Instagram Live-sändningen avslöjar ett potentiellt projekt tillsammans med Dreamville-rapparen J.I.D.

 

“Me and J.I.D have talked about [doing a project], actually. We’re gonna try to do what Dot and Cole haven’t done. So, I guess, that’s a ‘yes.’”

 

REASON refererar såklart till det ökända projektet med J. Cole och Kendrick Lamar som fans har längtat efter i flera år, men som nu känns mindre och mindre troligt. Även om planerna på ett gemensamt projekt med J.I.D inte blir av, kan vi räkna med ett tätt samarbete framöver då REASON skriver på Twitter att han har “a bunch of songs” med J.I.D och att de snart åker ut på turné tillsammans.

 

TDE-rapparen har varit frikostig på Twitter, där han tagit emot frågor från fans som är nyfikna på studio-sessionerna i Atlanta. Han avslöjar bl.a. att han själv spelat in 14 låtar till albumet, som han också menar kommer ha ett helt annat sound än sina föregångare.

 

 

 

 

 

 

Se Instagram-klippet nedan och lyssna på REASONs debutalbum “There You Have It” nedan.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL