Producenterna bakom den komiska thrillern “Cocaine Bear” har hittat en perfekt artist för sitt soundtrack. I ett samarbete som känns helt självskrivet släppte Pusha T låten “White Lines (Cocain Bear Remix)” i samband med att filmen hade biodebut i fredags. Låten hördes tidigare i trailern till filmen och är en nytolkning av Grandmaster Melle Mels klassiska anti-droglåt “White Lines (Don’t Don’t Do It)” från 1983. Pusha T tar ett mindre seriöst perspektiv i sin version av låten där han rappar om den kokainstinna björnen i filmen.

“It’s no storm without thunder, the bear crawls up and under, cocaine overload, the only fuel to his hunger”, avslutar han andra versen.

“Cocain Bear” är skriven av Jimmy Warden och regisserad och producerad av Elizabeth Banks. Filmen tar den sanna berättelsen om en amerikansk svartbjörn som 1985 åt flera kilo kokain, och gör en skräck- och humorblandad thriller av händelsen. Där den verkliga björnen fort avled i en överdos, förvandlas björnen i filmen till ett mordiskt, drogeldat monster.

“Cocain Bear” debuterade på biodukarna i fredags med skådespelare som O’Shea Jackson Jr., Keri Russell, Alden Ehrenreich, Christian Convery och Ray Liotta i rollerna. Se trailern till filmen här: