5f2d30fa05d9010e180815f2
Petter tillbaka med ny musik – tar hjälp av Madi Banja på “Toppen av ett berg”


“I år kommer jag släppa mycket musik och jag är extremt stolt över att äntligen vara här 2018.”

 

 

Senast vi hörde egen musik från Petter var på det akustiska albumet “Skeppsholmen” som följde upp 2015 års “riktiga” album “Mitt folk”. Sedan dess har Petter främst fokuserat på att föreläsa runtom i Sverige samtidigt som han varit flitig med att uppdatera om arbetet kring den nya skivan som har varit på tapeten sen i fjol. Nu verkar vi få det första smakprovet i form av låten “Toppen av ett berg”, där vi bjuds på ett intressant samarbete mellan Petter och Madi Banja.

 

På sociala medier skriver han längre om året 2018, som markerar 20 år sedan debutskivan “Mitt sjätte sinne” släpptes, samt sitt nya material och respekten för Madi Banja:

 

 

Sen 1998 har 2018 varit en tydlig målbild för mig. Att finnas kvar, vara mer aktiv än någonsin är något jag brunnit för så starkt. Mycket har flutit under broarna och jag gräver alltid där jag står med min musik. Varje album, låt, text är en egen bergsbestigning. Jag vill utvecklas och bli bättre. Känslan jag känner idag är just den här resan, kampen och viljan att i även dåliga tider och motgångar ta mig vidare och ständigt bevisa min plats och att fortsätta klättra uppåt. Den känslan går att lätt beskriva som att stå på "Toppen Av Ett Berg”. Belöningen ligger i resan dit och är fylld av visdomar, erfarenheter och insikter. Jag är dessutom enormt glad att få dela den här upplevelsen med en av mina favoritartister; Madi Banja. @madibanja är en fantastisk människa. Jag är alltid ett stort fan av alla artister/musiker jag väljer att samarbeta med. Madi Banja är inget undantag. Stort tack till Alex, victory, Kretsen, Kim, Sonny, Isak. Sam E. I år kommer jag släppa mycket musik och jag är extremt stolt över att äntligen vara här 2018 tillsammans med alla er lyssnare, följare och ständigt trogna publik. Stort tack till er. Nu sätter vi igång det här året med nya låten "Toppen av ett berg" fylld av energi och kämparvilja! Länk finns i min bio. #Petter9818 Petter

Ett inlägg delat av petteralexis (@petteralexis)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL