Petter-Lev-nu-s
Petter släpper albumet “Lev nu” – gästas bl.a av Mwuana och dottern Vita


 

 

Nyligen släppte Petter sin senaste singel “Regnet” tillsammans med Molly Sandén och SAMI för att öka pulsen inför sommarens händelser. I år firar Stockholms-rapparen 20 år sedan debutalbumet “Mitt sjätte sinne” släpptes och han gör det med en rad spelningar under sommaren. Under en Gröna Lund-spelning i maj avslöjade han att albumet “Lev nu” skulle släppas den 15:e juni, och nu har löftet infriats.

 

Albumet gästas bl.a. av Madi Banja, Mapei, Eye N’I och innehåller ett intressant samarbete med Mwuana på låten “Petter 98”. Det kanske mest uppseendeväckande är dock att dottern Vita gör ett inhopp på låten “Tänd”, producerad av Oskar Linnros. På sociala medier skriver han:

 

“Nu börjar allt fler låtar och musik se ljuset. Stort tack till alla inblandade. Tack kär vän, A&R och executive producent @bigsleepdog och min co. executive producent @samimesami som varit med mig hela projektet igenom. Du gör mig så bra! Vi har massor kvar men nu är “Lev nu” ute och jag känner en stor stolthet att fortfarande stå här idag och skicka slugs som jag vore självaste Badou Jack. Jag har alltid försökt tänka långsiktigt och grunden måste bygga på passion och glädje, om andra saker blir drivkraften så blir det fel. Kul att min fantastiska dotter Vita ❤️❤️gästar på en låt producerad av Oskar Linnros “Tänd”. Älskar @mwuana hooken “Känner mig som Petter 98”

Älskar att jag fortfarande har en sådan unik magi och kemi som jag har med @telegrafistph3
Ja jag kan fortsätta att rabbla saker som är mäktiga men det kommer mer sånt framöver. Nu tycker jag att ni ska lyssna. Tack alla inblandade🙏”

 

I och med låten “Lev nu dö sen” och att samma mantra smugit sig in i diverse hashtags på sociala medier kan vi eventuellt förvänta oss att Petter kommer med ännu mer låtar inom kort. Kanske i form av ännu ett album titulerat “Dö sen”?

 

Se Petters sommarschema HÄR och lyssna på albumet nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL