"Det är en ära att få arbeta med honom."

2022 har varit ett aktivt år för ADAAM där han hunnit toppa listorna med både egna albumet ”Myror i brallan” och samarbetet ”FAKKA UR” med LOAM. Dessutom åkte han ut på en sommarturné över hela Sveriges som avslutades på Way Out West i Göteborg inför en kokande publik. Redan då fick vi höra senaste singeln “SÖDERMALM”, som släpptes några veckor senare.

Låten är en hyllning till stadsdelen med samma namn och efter sedvanlig framgång på diverse listor kommer nu den både lika självklara som överraskande remixen med stadsdelens okrönte kung – Petter.

– Första gången jag hörde “Södermalm” gillade jag låten väldigt mycket, jag insåg också att ADAAM är en väldigt talangfull artist och det är en ära att få arbeta med honom, säger Petter om låten och samarbetet.

ADAAM utvecklar:

– Petter är en rappare som har inspirerat mig mycket, både musikmässigt och business-mässigt. När jag hörde att han ville hoppa på remixen kändes det som en stor komplimang från en legend i gamet. Hur han som OG-rappare ser på mig som newschool-rappare och diggar det. Så det är en riktigt stor grej för mig att ha med honom på remixen och jag tror det är en riktigt stor grej i hiphopsverige också.

Låten går nu att lyssna på nedan.

Foto: Pressbild