"Jag vet inte om det här är min sista låt som artist eller början på min sista projekt."

Pato Pooh har länge varit en del av den svenska hiphopscenen, främst som rappare och artist både på engelska och svenska, men på senare år även bakom kulisserna som överhuvud på bolaget NBL Sound. Nu släpper han vad som kan vara hans sista låt, i form av singeln “Minne blått” där han gästas av Cherrie och Simeon. Alldeles nyss gick han ut på Instagram och meddelade släppet av låten, men också att han eventuellt lägger micken på hyllan.

“Jag känner mig väldigt lycklig och välsignad.
Det beror främst på att jag aldrig riktigt fick det jag trodde att jag ville ha. Ibland kan det vara den största välsignelsen. Det tvingar än att hitta andra vägar och slutligen komman ditt man är menad att vara. Jag vet inte om det här är min sista låt som artist eller början på min sista projekt. Jag har noll press på mig och går enbart på känsla. Det enda jag vet är att jag har sedan länge gjort nya planer och satt nya mål för mig själv. Mina gammal drömmar har blivit för små för mig och Under den tiden kom jag fram till att #PatoPooh artisten” stod bara i vägen för mig som entreprenör och alla dessa nya mål som jag vill åstadkomma. Dags att bränna det gammal och istället göra det man brinner för. Jag brinner för mitt bolag #nblnation,mitt team samt artisterna & producenterna jag jobbar för och med. Vi har även nyligen startat Publishing. Det och allt annat jag/Vi håller på med nu är min nya passion och det som i slutändan kommer att vara min Legacy.”

I inlägget hyllar han också sina kollegor Pablo Paz, Cherrie, Simeon och Jireel.

“Låten är producerad utav min bror, @pablopaz” den särklass bästa producenten från Svennebygrönd! Den framförs av mig, en blåa linjen veteran på väg ut mot nya äventyr. @chvrrie en nutida legend och en stolthet för alla oss byn barn, samt @simeonbonafide. En ung blivande stjärna med en unik talang. Finns ingen som han på scenen just nu. 4 olika generationer, Alla från blåa alla från västra alla från 163-för evigt . Tack
Stor s/o till min lille bror @jireellavia som hjälpte mig finnesssa denna!”

Pato Pooh slog igenom med låten “Follow Me” 2009 och senaste singeln kom 2017, där han gästades av NBL-artisterna Lamix och Showit på “På väg”. Lyssna på hans kanske sista låt “Minne blått” nedan.

Visa det här inlägget på Instagram

Min sista låt? Pato Pooh – ft Cherrie & Simeon – Minne Blått Ute Nu!! Jag känner mig väldigt lycklig och välsignad. Det beror främst på att jag aldrig riktigt fick det jag trodde att jag ville ha. Ibland kan det vara den största välsignelsen. Det tvingar än att hitta andra vägar och slutligen komman ditt man är menad att vara. Jag vet inte om det här är min sista låt som artist eller början på min sista projekt. Jag har noll press på mig och går enbart på känsla. Det enda jag vet är att jag har sedan länge gjort nya planer och satt nya mål för mig själv. Mina gammal drömmar har blivit för små för mig och Under den tiden kom jag fram till att #PatoPooh artisten” stod bara i vägen för mig som entreprenör och alla dessa nya mål som jag vill åstadkomma. Dags att bränna det gammal och istället göra det man brinner för. Jag brinner för mitt bolag #nblnation,mitt team samt artisterna & producenterna jag jobbar för och med. Vi har även nyligen startat Publishing. Det och allt annat jag/Vi håller på med nu är min nya passion och det som i slutändan kommer att vara min Legacy. • Låten är producerad utav min bror, @pablopaz” den särklass bästa producenten från Svennebygrönd! Den framförs av mig, en blåa linjen veteran på väg ut mot nya äventyr. @chvrrie en nutida legend och en stolthet för alla oss byn barn, samt @simeonbonafide. En ung blivande stjärna med en unik talang. Finns ingen som han på scenen just nu. 4 olika generationer, Alla från blåa alla från västra alla från 163-för evigt . Tack Stor s/o till min lille bror @jireellavia som hjälpte mig finnesssa denna!

Ett inlägg delat av POPINGTON P (@patopooh)

Foto (liten): Adrian Pehrson