ODZ teamar upp med Ivory och Prodotto di Superti på ny singel


Presenterar även nya datum för Dunderfestivalen.

 

 

ODZ följer nu upp sitt trippelsläpp från i maj, som bestod av låtarna “Ishacka”, “Fler än oss” och “Kom hit” med Masse på produktionen. Denna gång är det Prodotto di Superti och Ivory som agerar samarbetspartners för låten “VET ATT DU HÖR”.

 

Trion ligger även bakom “Dunderfestivalen” som för en vecka sedan fick nya datum efter att återigen blivit uppskjuten. Festivalen ska nu gå av stapeln den 24-25:e juli 2021, där förhoppningsvis bokningar som slowthai, Hoffmaestro och Fridlyst fortsatt är aktuella. Enligt gruppen själva kommer det vara en mix av “gamla” bokningar och nya som presenteras inom kort.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Nytt datum Dunderfestivalen 24-25 Juli 2021! Älskade dunderpublik, Som ni vet har vår inställning hela tiden varit att vi kör på tills det är helt bekräftat att vi inte kommer att kunna genomföra festivalen i år. Vi har nu nått en sån punkt! Därför känns det extra bra att vi redan nu har säkrat upp vårt ursprungsdatum (24-25 Juli) och sadlar om till festivalsommaren 2021. Alla ni som redan köpt biljett kan självklart behålla biljetten till nästa års upplaga. Din biljett kommer automatiskt att uppdateras med det nya datumet! Vi kommer att presentera lineup för Dunderfestivalen 2021 löpande i evenemanget på facebook och på instagram. Det kommer vara en del av årets lineup blandat med några nya högaktuella bokningar. Allt detta presenteras löpande i feeden för evenemanget samt på instagram. Vi börjar att släppa artister för nästa års lineuo redan denna vecka, så håll utkik! Ni som skriver och frågar hur ni kan stötta oss i detta läget är svaret, köp biljett och tagga inför Dunderfestivalen 2021! Vi gör detta tillsammans! Vet du redan nu att du inte kan komma nästa år och vill ha din biljett återbetald? Skriv ett mail till biljetter@dunderfestivalen.com med ordernummer för din biljett. Återbetalningen tar upp till 4 veckor! 2021 KOMMER ATT VARA VÅRT!!! /DUNDER

Ett inlägg delat av ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💊ODZ💉 (@originaldunderzubbis)

 

 

 

 

Foto:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL