ODZ bjuder på tre nya spår – producerade av Young Earth Sauce och Masse


Ger även update kring Dunderfestivalen.

 

 

Den populära raptrion ODZ bjuder ny på nu musik i form av tre nya spår som passande fått titeln “Trippeldropp”. Släppet inkluderar de nya låtarna “Ishacka” och “Fler än oss”, producerade av återkommande kollegan Young Earth Sauce, samt “Kom hit” där Masse Salazar står för ett något oväntat men väldigt spännande samarbete.

 

I samband med låtarna ger trion även en update kring Dunderfestivalen, som är tänkt att genomföras den 24-25:e juli i det omtvistade bygget Dragon Gate. Några av artisterna som hittills bokats är Hoffmaestro, Fridlyst, Snövit och Shitkid. För att hålla sina fans uppdaterade agerar man nu proaktivt genom att förmedla information kring ett eventuellt nytt datum, om man skulle tvingas att flytta festivalen.

 

I ett meddelande via Dunderfestivalens officiella Instagram-konto skriver man bland annat:

 

“Det är väldigt många som skriver till oss och undrar om festivalen kommer att bli av och vad vår inställning är.”

 

Vi kommer att göra allt vi kan för att få detta datum att fungera för festivalen, om folkhälsomyndigheten tillåter!
Om det skulle vara så att vi måste skjuta på festivalen så har vi tagit fram ett annat datum längre fram som vi ska kunna flytta festivalen till. Det datumet är 11-12/9-2020.”

 

Läs hela meddelandet och lyssna på de nya låtarna nedan!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Kära dunderbesökare, Det är väldigt många som skriver till oss och undrar om festivalen kommer att bli av och vad vår inställning är. Vi kommer att göra allt vi kan för att få detta datum att fungera för festivalen, om folkhälsomyndigheten tillåter! Om det skulle vara så att vi måste skjuta på festivalen så har vi tagit fram ett annat datum längre fram som vi ska kunna flytta festivalen till. Det datumet är 11-12/9-2020. Med denna information vill vi göra er trygga i att vi jobbar hela tiden för att hitta lösningar för att få detta att hända i år, utefter folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vill man stödja oss i dessa tider köper man en biljett! Har man köpt biljett och vi tvingas skjuta fram datumet, så kommer vi återbetala biljetten till de som inte skulle kunna gå på det nya datumet. Köper man biljett och vi tvingas ställa in, så kommer vi också självklart återbetala biljetten! Det finns några få earlybirds kvar. Så fort de är slutsålda går vi ut med ett nytt datum för 1st release-biljettsläppet! Biljettlänk finns i bio! Låt oss tillsammans göra Sveriges fetaste festival i år, så att vi alla har något att se fram emot och längta till i dessa tider! Tagga en vän som behöver något utomjordiskt att se fram emot i sommar! /DUNDER

Ett inlägg delat av DUNDERFESTIVALEN (@dunderfestivalen)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL