Nya singelsläpp av Rejjie Snow, Remy Ma, Lil Pump & Carnage samt nya trion med Common, Robert Glasper och Karriem Riggins


 

 

I vanlig ordning släpps en hel del musik på fredagar och idag bjuds det på en hel del intressanta konstellationer.

 

Irländska rapparen Rejjie Snow annonserade nyligen att debutalbumet “Dear Annie: Part 1” släpps den 16:e februari och rullar redan nu ut den första delen av tre, bestående av fyra låtar. EP:n hänförs av singeln “Egyptian Luvr” som gästas av Aminé och har Kaytranada bakom spakarna.

 

 

 

 

Remy Ma har den senaste tiden främst kopplats ihop med beefen med Nicki Minaj, men släppte även det förbisedda albumet “Plata O Plomo” tillsammans med Fat Joe i fjol. Nu teamar hon upp med Chris Brown för singeln “Melanan Magic (Pretty Brown)” som väntas vara med på den kommande plattan “7 Winters & 6 Summers”.

 

 

 

 

Lil Pump har haft enorma framgångar med låten “Gucci Gang” och har den senaste tiden hamnat i budkrig då hans kontrakt med Warner gått ut. Bl.a. Gucci Mane ska vara väldigt intresserad av att signa 17-åringen. Nu bjuder han på ny musik i samarbete med Carnage i form av låten “I Shyne”.

 

 

 

 

Några som är betydligt äldre än 17 är trion Common, Robert Glasper och Karriem Riggins som har bildat en ny trio vid namn August Greene. Detta är inte gruppens första samarbete, då man även gjorde Emmy-vinnande låten “Letter To The Free”, men deras första officiella singel som trio blir “Optimistic” som gästas av Brandy. Den 9:e mars väntas man släppa ett album.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL