Nya releaser av Westside Gunn & Mr. Green, Trouble, Don Q och Chief Keef


 

 

Buffalo-rapparen Westside Gunn skrev på ett kontrakt med Eminems Shady Records i fjol men Griselda Records-artisten släpper nu ytterligare ett projekt independent. På EP:n “FLYGOD Is Good… All The Time” teamar han upp med producenten Mr. Green som kanske mest är känd för sitt arbete med Pacewon, Malik B (The Roots) och Young Zee. EP:n består av sex spår och har inga gäster.

 

 

 

 

Efter att ha signat till Mike WiLL Made-Its label Ear Drummer för några veckor sedan bjuder nu den uppkommande Atlanta-rapparen Trouble på albumet “Edgewood”. Uppföljaren till förra årets “16” består av 16 spår med gäster som Drake, The Weeknd, Quavo och Fetty Wap. Albumet är helt producerat av Mike WiLL Made-It med assistans av Zaytoven och 30 Roc.

 

 

 

 

New York-MC:n Don Q har släppt en rad freestyles och lösa låtar den senaste tiden och nu bjuder han på albumet “Don Talk” som gästas av Pusha T, Tee Grizzley och Desiigner. Uppföljaren till förra årets “Corner Stories Reloaded” produceras av bl.a. Murda Beatz, Honorable C-NOTE och Ness.

 

 

 

 

Bara några veckor efter att ha släppt “The Leek 4” är nu Chief Keef tillbaka och överraskar med uppföljaren “The Leek (Vol. 5)”. Mixtapet består av 17 spår utan gäster med produktion av 808 Mafia, Metro Boomin och Chief Keef själv.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL