Medan Ye postar kritiserade bilder på sin fru Bianca Censori.

En vecka innan albumet “Vultures” är rapporterat att släppas har Kanye postat en rad bilder på sin nya fru Bianca Censori. De vågade bilderna på den australiensiska modellen och arkitekten har tagits emot med blandad respons från fans, där många kritiserar Censoris outfits.

På en av bilderna kan hon ses i korsett och fisknätsstrumpbyxor, höga klackar och något som knappt kan räknas som en behå. På en annan bild täcks hennes nakna kropp endast av stringtrosor och en pälskrage över bysten.

Många har som sagt kritiserat bilderna med kommentarer som “like watching sex trafficking” och andra har dragit slutsatsen att Censori ser olycklig ut.

Vad gäller albumet “Vultures” – som enligt de senaste rapporterna skulle släppas den 12 januari efter flera förseningar – så verkar det som att det nu har skjutits upp på obestämd tid. En representant för Ye har bekräftat för Forbes att albumet inte kommer släppas i januari och i dagsläget inte har ett bekräftat releasedatum över huvud taget.

Skivan väntas bestå av 18 spår med gäster som North West, Lil Durk, Young Thug och Lil Baby bland andra. Håll utkik för mer information framöver och se inläggen av Ye nedan.

Foto: