62429f791c0bfc1aba6ef852
Nomad släpper debutalbumet “Blåser på stormen” 

 

Rapparen Nomad har sedan slutet på förra året portionerat ut singlar från sitt debutalbum. Först släpptes “Väskan”, ett statement om rasprofilering, som senare följdes upp av “D ba e så” och “Lilla hjärtat”. Förra veckan kom sista singeln “Håll mig hårt”, samtidigt som han avslöjade titeln och releasedatumet för skivan.

 

Och nu har dagen kommit för den forne battlerapparen och Som Fan-medlemmen att albumdebutera som soloartist. “Blåser på stormen” beskrivs som ett projekt skapat i total ensamhet, med blicken riktad rakt inåt.

 

– Fastän jag vet att oddsen inte är på min sida, fastän det känns som om stormen aldrig kommer ta slut (för den är livet, typ?) så ställer jag mig upp och blåser tillbaka som en dåre. Jag kommer alltid blåsa tillbaka. Jag kommer aldrig ge upp, säger Nomad i ett pressutskick.

 

Albumet består av nio spår utan gäster där produktionerna gjorts av Allthingsbittersweet, By Any Means och Slackin Beats. Inför släppet idag torsdag delade Nomad även med sig av en freestyle igår, se den och lyssna på albumet nedan.

 

 

 

 

 

 

Foto: Amelia Drake

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL