5f2d30fa05d9010e180815f2
Nathan K aktuell med nya singeln “Top Boy”


 

 

Nathan K är Hässelbyrapparen som sedan debutsingeln “Hon Bakk” tillsammans med Ricky Rich fortsatt leverera låtar, turnerat runt Sverige, samt samarbetat med bl.a. Afro B, Matte Caliste, Von Haartman, Lani Mo, Blen, Ille Freeway och Macky. Nu är han aktuell med nya singeln “Top Boy”.

 

“Jag inspireras av min mamma, som är ensamstående och har funnits med mig hela vägen” berättar Nathan K. “Min drivkraft är att göra livet bättre för henne.”

 

Nya singeln “Top Boy” är producerad av El (Chef) Seudi och Loymyslime.

 

“Det är nya fast ändå etablerade producenter, El Seudi har bland annat proddat för Rozh tidigare. Det finns mycket talang och känsla bakom dessa beats. Texten är skriven av mig själv på en timme, då jag fick feeling på beatet så fort jag hörde den”, berättar Nathan K och fortsätter:

 

“‘Top Boy’ handlar om att ta sig till toppen. Alla har samma mål, men vem är egentligen villig att göra det som krävs för att ta sig dit? Jag ser mig själv och mitt team vara på toppen. Det uttrycker jag genom den här låten. Allt handlar om att tro på sig själv och på sitt lag – då klarar man vad som helst.”

 

 

 

 

Foto: Press

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL