Pryder även omslaget på Kingsize Magazine nr 3 2019.

Efter sommarsingeln “Cali” är Näääk nu aktuell med en ny singel från hans kommande soloprojekt. Här teamar han återigen upp med Jeff Roman på produktion och med Jireel på refrängen, där man möts i en 70-talsinspirerad låt och video. I den nysläppta musikvideon, gjord av David och Dennis Andersson, ser vi även artister som Ivory, Finess, Alicia Bocio och Dennis Doff.

Näääk pryder just nu som bekant omslaget av Kingsize Magazine nr 3 2019 där han bland annat berättar om uppväxten i Rinkeby, karriärsstarten, 10-årsjubilerande debutalbumet “Näääk vem?”, varför det aldrig kommit ett Näääk & Nimo-album och om att bli pappa. Här finns tidningen att plocka upp!

Precis som på “Cali” visar Näääk och Jeff Roman att man verkligen hittat ett samarbete som känns intressant och som funkar väldigt bra. Här flörtar man med 70-talets disco-era både visuellt och soundmässigt och Roman visar återigen prov på bredd och känsla. Vem kunde ana att detta skulle bli Näääks nya groove utöver baktakten? Stort plus till den supersnygga och roliga musikvideon.

/Malkolm Landréus


Visa det här inlägget på Instagram

Yoo, my peoples! För ganska exakt tio år sen satte jag mig ner och gjorde min första intervju med Kingsize! Kommer ihåg att det kändes stort och se sin egen bild i en tidning och dessutom få berätta om nånting som man skapat själv, vilket då va mitt debut album Näääk Vem! Och nu tio år senare känns det lika stort faktiskt! Då ni i kommande tidning kan läsa om resan jag tagit och allt det magiska jag fått uppleva under mina tio år som artist, och även vad framtiden har & visa mig! Stort tack till @kingsizemag.se som alltid backat en broder, och allt ni gjort för vår älskade Hip Hop! Big up! Så jag hoppas ni får trevlig läsning med senaste Kingsize Magazine nr 3 2019 som droppar nu på fredag 27/9 Må bäst gott folk & ha en undebaar onsdag, peace!!!✌?

Ett inlägg delat av Näääk & Nimo (@naaakochnimo)

Foto: Pressbild

65ba07add7a32f7b0a037f23