62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
MOR släpper bonusspåret “Ruff Tuff”



 

 

MOR består som bekant av Grammis-nominerade Mapei, som senaste året hunnit bli samplad av Kanye West och släppt en tolkning av klassikern “Buffalo Stance” tillsammans med Robyn, producerad av Dev Hynes aka Blood Orange, den legendariske hiphop-producenten Thomas Rusiak och Fredrik Okazaki som även är aktuell som kompositör och producent på Yung Leans nya album “Stardust” som släpptes idag.

 

Idag släpper trion upp ett bonusspår från debutalbumet “Babydolls”. När bandet hade bestämt omslag, tyckte trion att det förtjänade en låt som var lika explosiv som bilden, så de gick in i studion igen och “Ruff Tuff” skapades.

 

– När plåtningen till omslaget blev så sjukt bra kände vi direkt att det vore kul att uttrycka det med musik också. Och i vanlig ordning så sa det poff, så var låten färdig. Vad kan jag säga, vi har helt enkelt hittat varandra, säger Fredrik Okazaki.

 

Härnäst väntas spelningar, bland annat kommer de spela på Storsjöyran, och i höst kommer trion slutföra arbetet med album nummer två. Inför släppet av “Babydolls” medverkade trion i en intervju med Kingsize Magazine som går att läsa här.

 

 

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL