6284dbc5b422e7360a0da4a2
Mona Masrour och L1NA teamar upp på ny singel


Från sångerskans kommande debutalbum.

 

 

Mona Masrour har tidigare gästat låtar av Yasin, Jelassi och AMR. I fjol släpptes hennes debutsingel ”Med tiden”, som i somras följdes upp av ”Påminner mig/Får aldrig nog”. Som aptitretare inför den kommande fullängdaren ”Scener” kommer nu singeln ”Easy” med rapparen och vännen L1NA.

 

– “Easy” försöker på ett roligt sätt och från tjejers perspektiv berätta om stereotypa killbeteenden: hur vi märker av dem och hur vi hanterar dem. Det känns kul när jag lyssnar. Annars blir det ofta ledsna kärlekslåtar, här vänder vi lite på det, säger Mona Masrour i ett pressmeddelande.

 

– Att sitta i studion med Mona och göra “Easy” har varit fett lärorikt för oss båda för vi möttes verkligen i mitten med den här låten. Texterna kom så fram så naturligt eftersom vi båda, och säkert de flesta tjejer, har upplevt när en grabb börjar act up efter en viss tid, lägger L1NA till om samarbetet.

 

Mona Masrours debutalbum ”Scener” är producerat av Nisj och förutom L1NA rymmer det inhopp av bland andra Guleed och Mazzo. Om samarbetet med Mona Masrour säger Nisj:

 

– För mig är det här ett drömprojekt. Varje gång en låt blir klar känner jag ren och skär tacksamhet. Mona är en fullkomligt unik röst.

 

Lyssna på “Scener” nedan.

 

 

 

 

Foto: Felix Martinsson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL