5f2d30fa05d9010e180815f2
Megan Thee Stallion släpper nytt album – trots skivbolagsbråk


Se omslag, låtlista och gäster här!

 

 

Megan The Stallion har bestämt sig, hon ska släppa det emotsedda albumet “Suga” trots en pågående (och ganska smutsig) dispyt med hennes skivbolag 1501 Certified Entertainment. Och hon ska göra det redan imorgon den 6:e mars, efter att ha delat med sig av omslaget, låtlistan och gästerna via sociala medier.

 

“SUGA 3/6 #REALHOTGIRLSHIT”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. Den snabba utrullningen kommer efter att hon satt press på 1501 då de ska ha hindrat henne från att släppa musik. Problemen började när hon skulle omförhandla sitt kontrakt vilket senare ledde till en stämning, vilket då förhindrade henne från att släppa den 6:e mars.

 

Den forna baseboll-spelaren Carl Crawford, som också är vd och grundare för 1501, menar dock att Megan är skyldig bolaget pengar. Han lägger också skuld på Jay-Z och Roc Nation för att ha skapat splittringen mellan dem och deras artist. Megan och hennes team menar å andra sidan att anledningen att pengarna inte betalas är för att hon jobbade i två år utan lön.

 

Nu har dock en domare godkänt ett besöksförbud mot 1501, vilket gjort att hon ändå kan släppa “Suga” som planerat. Däremot har Complex fått tag på dokument som visar att Crawford överklagat detta, vilket skulle rasera planerna om det blev godkänt. Rörigt? Vi vet.

 

Hur som helst, se omslag, låtlistan och gästerna nedan och håll tummarna för att Megan Thee Stallion triumferar. Lyssna även på senaste singeln “B.I.T.C.H”, som flörtar med en gammal 2Pac-dänga.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

SUGA 3/6 #REALHOTGIRLSHIT

Ett inlägg delat av Hot Girl Meg (@theestallion)

 

 

 

 

Foto: Pressbild / Atlantic Records

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL